Casatorita in Romania in urma cu cinci ani, Analia Selis spune ca inca asteapta sa obtina cetatenia romana, insa procedurile in acest sens sunt destul de complicate.
'In septembrie anul acesta s-au implinit cinci ani de cand m-am casatorit cu un roman, dar eu deocamdata am doar resedinta temporara in Romania.

Este nevoie de multe acte si alergatura pentru a pune totul la punct. In aprilie voi primi un raspuns, dar probabil ca va mai dura un timp pana sa fiu cetatean roman cu acte in regula. Cu toate astea, eu m-am acomodat extrem de bine aici, dupa cateva luni deja simteam ca aici m-am nascut. Exista insa dezavantaje ale faptului ca nu am cetatenie.

La alegerile parlamentare nu am votat din cauza asta' ne-a declarat cantareata. Analia este originara din Argentina si este casatorita cu Razvan, un muzician pe care l-a cunoscut in America, pe cand amandoi se aflau la studii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.