Baneasa Shopping City gazduieste miercuri, 10 decembrie, la ora 17.00, lansarea albumului de folclor „Trandafiri de la Moldova” interpretat de prezentatoarele de stiri ale Antenei 1, Gabriela Vranceanu Firea si Simona Gherghe.

Albumul “Trandafiri de la Moldova”, lansat de casa de productie OVO MUSIC, are un scop umanitar, iar banii obtinuti din vanzarea CD-ului vor fi donati Fundatiei „Mereu Aproape”. Fondurile vor fi folosite pentru a efectua teste Papanicolau, pentru depistarea cancerului de col uterin, femeilor care nu isi permit sa plateasca un asemenea test.

„Astazi, cancerul de col uterin face multe victime, mai ales din cauza faptului ca nu este depistat la timp. Ne bucuram ca putem sprijini aceasta initiativa umanitara si speram ca toti oamenii sa urmeze exemplul celor care fac ceva in acest sens.” declara Loredana Croicia, Communication and Promotions Manager Baneasa Developments.

„Ne-am oprit asupra folclorului din Moldova, pentru ca amandoua suntem moldovence, iar scopul acestui disc nu este acela de a ne pune in valoare talentul, ci unul umanitar.

Pe CD apar si doua colinde "O, ce veste minunata" si "Florile dalbe", cantate in duet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.