Un nou personaj a iesit la lumina din viata ascunsa a veteranei site-urilor erotice: Joseph, un american din San Diego in varsta de 61 de ani.

Sexagenarul a cunoscut-o pe Corina in timpului unui show privat, iar relatia dintre cei doi a trecut imediat dincolo de camera web, unde partenera lui Marian isi arata nurii in fata acestuia.

Atras de senzualitatea romancei, indeosebi de picioarele lungi ale acesteia, americanul nu s-a multumit doar cu momentele de placere din fata monitorului si i-a facut o vizita fulger Corinei, in luna octombrie a acestui an.

De altfel, Joseph si-a sarbatorit ziua de nastere in tara, alaturi de actuala iubita a lui Dragulescu, fiind nascut pe 10 octombrie. Contactat telefonic, campionul mondial s-a aratat uimit de cele auzite la adresa partenerei sale:

'Ma gandesc serios sa pun punct relatiei. Am petrecut o luna minunata alaturi de Corina, dar chiar nu stiu ce sa mai fac in continuare. Habar nu aveam de aceste lucruri'. Altfel, 'Marocanul' a mai tinut sa precizeze ca nu ar fi iesit cu Corina de la bun inceput, daca ar fi stiut ca ea ar fi bisexuala.