Loredana de la Trident are o relatie de vis cu iubitul sau milionar, Oliver Morley, despre care a povestit ca o plimba in toata lumea si ca-i satisface toate poftele.

Ce a omis insa blonda sa dezvaluie este faptul ca prietenul ei a avut probleme cu politia, recent, cand a fost arestat pe Riviera italiana.

Morley, un impatimit al curselor auto, se indrepta spre un raliu in Monte Carlo, intr-un Lamborghini in care se afla si Loredana, si conducea in tandem cu un prieten, aflat intr-un Porsche. Cei doi soferi aveau peste 120 km/ora, astfel ca politia nu i-a putut opri decat atunci cand Porsche-ul a accidentat masina lui Morley, distrugandu-i farul din spate.

Oliver nu este singurul din familie care a avut probleme cu legea. Fratele lui, Nicholas, a fost arestat anul trecut, in Macedonia, din cauza ca doi oameni au murit intr-un accident de masina provocat de el.

Despre iubitul Loredanei nu s-a spus pana acum decat ca are o avere imensa si ca o rasfata pe blonda cu vacante exotice si cadouri de valoare.

Dintr-o simpla cautare pe Internet am aflat insa lucruri mult mai interesante despre el. In luna octombrie, Oliver Morley a fost retinut de politie dupa ce si-a condus masina, un Lamborghini Gallardo, cu peste 120 km/ora, in apropiere de localitatea La Spezia, pe Riviera italiana.

Alaturi de el se afla si iubita lui, Loredana.
.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.