Angelina Jolie s-a plasat pe primul loc in topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood, compilat de publicatia Hollywood Reporter, dupa ce prestatia sa din pelicula 'Wanted' a fost rasplatita cu 15 milioane de dolari.

Topul celor mai bine platite actrite reflecta si scaderea salariilor luate de acestea, precum si faptul ca femeile sunt mai prost platite la Hollywood decat barbatii, relateaza Mediafax. Jolie, 33 de ani, ar putea obtine alte 20 de milioane pentru a juca intr-o continuare a peliculei mai sus mentionate.

Mama a sase copii si partenera de viata a actorului Brad Pitt, Jolie declara, in noiembrie, ca este posibil sa renunte la actorie pentru a petrece mai mult timp cu familia.

Pe de alta parte, actrita Julia Roberts, in varsta de 41 de ani, s-a situat pe pozitia a doua a clasamentului, dupa o lunga absenta de pe ecrane si dupa ce a primit peste 15 milioane de dolari pentru a juca in 'Duplicity', film care va iesi pe piata anul viitor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.