Milionarul englez John Haynes, in varsta de 50 de ani, a afirmat ca sotia sa, mai tanara decat el cu 25 de ani, a avut o relatie cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, iar el a decis sa divorteze, potrivit NewsIn.

Barbatul sustine ca sotia sa Olena, o ucraineanca in varsta de 25 de ani, trimitea mesaje pe telefonul mobil al fotbalistului, iar numarul de SMS-uri dintre cei doi era de cel putin 300. Acesta a gasit un telefon ascuns in casa si sustine ca sotia sa a inceput relatia cu portughezul in varsta de 23 de ani in luna august a acestui an.

Haynes este directorul unei companii de curatenie si spune ca cei doi si-au trimis sute de mesaje in numai doua saptamani, iar 49 dintre ele veneau din partea unui contact din agenda pe nume Ronaldo. "Mesajele pareau scrise de un copil in varsta de 7 ani, engleza era foarte proasta si se spunea ceva de Portugalia. O intreba daca ii e dor de el. Ma gandeam ca e vorba despre un chelner de la restaurant, nu ma asteptam sa fie Ronaldo. L-am sunat, dar nu mi-a raspuns, apoi i-am dat un mesaj prin care l-am avertizat ca ea este o femei maritata", a povestit omul de afaceri.

"Am trimis-o la Kiev, pentru ca suspectam ceva, dar peste zece zile a revenit in Marea Britanie", a mai spus acesta, care sustine ca primul SMS trimis a fost la 31 august, iar sotia sa l-a parasit la 13 septembrie, in timp ce la 28 noiembrie a vazut o fotografie in care aceasta era insotita de Ronaldo la iesire dintr-un restaurant din Manchester.

"Nu stiu ce vede la el. E ciudat, pentru ca mereu spunea ca nu-i plac barbatii care poarta cercei, dar era interesata de tot ceea ce apare despre el in ziare. Ronaldo e un prost, nu e arogant, pentru ca asa ar fi trebuit sa dea dovada de inteligenta. Olena este foarte inteligenta, asa ca nu stiu despre ce vorbesc ei. Cred ca s-a lovit la cap si se uita la el ca la Dumnezeu", a spus barbatul, care va depune o cerere de divort de sotia sa, pe care a cunoscut-o acum cinci ani, cand vizita Ucraina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.