Trupa Phoenix a concertat duminica seara timp de doua ore, oferind banii obtinuti din incasari sinistratilor din judetul Timis. "Ideea unui concert umanitar a fost a noastra, pentru ca suntem majoritari cei din Banat. Ma refer la mine, la Covaci si la Kappl, care a crescut in Timisoara. Era vorba despre un spectacol care ar fi trebuit sa aduca foarte multi bani si cred ca in buna parte el si-a indeplinit scopul. Acesta a fost modul in care am vrut sa aducem si noi ceva pentru Timisoara. Cred ca e tot ce am putut face noi mai bun pentru Timisoara", ne-a declarat dupa concert Mircea Baniciu.

Referitor la noul album Phoenix, "Baba Novac", anuntat in timpul concertului de Nicu Covaci, Baniciu ne-a dezvaluit ca "suna bine, dar decizia finala ii va apartine publicului. Deocamdata, sunt trase zece piese, iar pana la toamna vor mai fi mici schimbari. Dorim ca, dupa aceea, sa editam si un DVD Phoenix. Vrem si un film de lung-metraj, sa-l luam si pe Sergiu Nicolaescu, sa ne jucam cu el. N-ar fi rau sa jucam chiar propriile roluri, dar pentru asta ar trebui sa-l angajam pe Spielberg. Dar avem nevoie de fonduri pentru acest film", ne-a mai spus Baniciu.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.