Fara mare pompa, Walter Zenga (45 ani) si Raluca Rebedea (23 ani), logodnica sa, s-au casatorit, ieri, la ora 15.45, la Primaria sectorului 1. Desi cei doi si-au dorit ca evenimentul sa aiba loc intr-un cadru restrans, celebritatea mirelui a adunat la cununia civila toata presa, dar si toti angajatii Primariei care au lasat balta problemele de birou si au iesit pe culoar sa vada cu ochii lor fericitul cuplu.

Mirii au sosit la locul faptei fara intarziere si fara alai, in masina Hyundai Santa Fe condusa chiar de Walter, un ginerica deloc scortos, care a renuntat la cravata si la papion. Raluca, aflata pe scaunul din dreapta soferului ei drag, a descins din autoturism in flash-urile fotoreporterilor si a fost urgent "asediata" de ziaristi. Curiozitatile specifice amatorilor de amanunte picante au fost satisfacute cu amabilitate de cei doi: rochia si sandalele miresei, combinatie de verde, mov si bej, apartin ultimei colectii Jean Paul Gaultier, iar costumul mirelui, marcii Richmond. Despre pretul lor, insurateii n-au vrut sa sufle o vorba, ceea ce a lasat loc speculatiilor si fiecare dintre cei prezenti s-a simtit dator sa-si dea cu parerea... In schimb, s-a aflat, la mana a doua, ca pentru verighete s-au scos din buzunar nici mai mult, nici mai putin de 2.000 de euro.

Si ca mirii au calatorit in week-end-ul trecut la Milano, special pentru a face aceste "cumparaturi"... Desi nu s-a aflat pentru prima oara in postura de mire, Walter a fost extrem de emotionat. Si pentru ca, pe toata durata ceremoniei, Raluca l-a tinut de brat, el a mangaiat-o neincetat pe mana. Raspunsul la clasica intrebare care incepe cu "de bunavoie si nesilit de nimeni", mirele a fost nevoit sa-l dea de doua ori pentru ca prima data vocea lui n-a acoperit rumoarea din sala. Ca i-a placut sau nu, Walter a avut parte si de un acordeonist de-al locului, care i-a cantat de zor "Zenga sa traiasca" in timp ce el si Raluca coborau scarile Primariei printre flori, confeti si aplauze. Si nici fanii nu l-au uitat, desi, saptamana trecuta, el tocmai a devenit somer fiind dat afara din postul de antrenor al echipei Steaua.

Deloc afectati de esecul de joia trecuta, din meciul FC National-Steaua (1-0), microbistii stelisti si-au asteptat idolul la iesirea de la Starea Civila cu un banner pe care scria "Iti multumim pentru tot. Fii fericit, Walter". Walter le-a multumit suporterilor si, inainte de a se sui la volanul masinii sale, si-a legat la gat fularul in culorile Stelei primit de la acestia... La cununie au mai fost prezenti directorul sportiv al clubului FC National, Vicentiu Iorgulescu, fostul antrenor secund al Stelei, Massimo Pedrazzini, si fostul iubit al Deliei Matache, Florin Carciumaru, impreuna cu actuala sa iubita, Lucia. Parintii miresei, ambii medici de profesie, au fost extrem de discreti si ar fi trecut neobservati daca nu era asemanarea extraodinara dintre Raluca si mama ei. Urmeaza nunta, care va fi un eveniment cu dubla semnificatie pentru Zenga, catolicul care, de dragul femeii pe care o iubeste, va trece la ortodoxism...


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.