Anastacia a filmat, timp de doua zile, la Studiourile MediaPro, un videoclip al piesei "Heavy on My Heart", al patrulea extras pe single de pe cel mai recent album al sau. Anastacia nu este prima artista de la Sony Music care a ales Romania ca locatie pentru videoclip, Evanescence facind acelasi lucru acum doi ani. Artista a fost insotita de o echipa din Germania, dar si de sora ei, care este si asistenta personala a cintaretei. In prima zi de lucru, filmarile au durat din zori pina la trei dimineata, timp in care Anastacia s-a aflat in permanenta pe platouri.
Chiar daca la un moment dat temperatura scazuse la 3 grade C, acest lucru nu a impiedicat-o sa filmeze in tinute sumare, asa cum era prevazut in scenariu. Povestea incepe intr-un magazin micut, in care un manechin din vitrina prinde viata indragostindu-se de un om care trecea deseori pe-acolo. Patronul insa, un batrinel, isi pierde afacerea, dind faliment, iar manechinul sfirseste facut bucati, in mijlocul strazii. Pentru prima data cintareata nu isi va etala parul blond, purtind o peruca roscata. Din figuratie au facut parte si actorii romani Theodor Danetti si Rudy Rosenfeld.

Scenele de actiune au alternat cu playback-uri

"Scenele de actiune au alternat cu playback-uri. M-a impresionat pentru ca de fiecare data a tras piesa cap-coada. Dupa fiecare cadru filmat, se uita pe monitor sa vada cum a iesit si isi dadea cu parerea. E o adevarata profesionista", ne-a spus Dan Popi, reprezentantul Sony Music. Anastacia a locuit la Hilton si nu a dorit sa viziteze nici un loc din Bucuresti. Videoclipul piesei "Heavy On My Heart" se va lansa in luna februarie, anul viitor. (A.N.)

Rudy Rosenfeld: "Nu m-a deranjat ca nu am putut vorbi cu ea"

Chiar daca i-a fost impusa conditia de a nu vorbi cu faimoasa cintareata, actorul roman Rudy Rosenfeld a fost totusi placut impresionat de Anastacia: "Eu si Theodor Danetti am fost doi vinzatori intr-un magazin de rochii de mireasa, pravalie care da faliment. Sintem doi batrinei care trebuie sa desfaca manechinele pe care le au, si de care sint cumva atasati. Nu am filmat niciodata in acelasi timp, ea vedea intii ce faceam noi si de acolo lucra, si chiar ne-a facut semne de incurajare. Era maruntica si draguta, eu m-am simtit bine fiindca si eu sint de aceeasi statura. Era un bodyguard cu ea care nu lasa pe nimeni sa se apropie, dar am vorbit prin semne. Mi-a facut semnul ala de bravo, cu degetul mare. Nu m-a deranjat ca nu am putut vorbi cu ea pentru ca trebuie sa respecti vointa unui om. Probabil a crezut ca toata lumea o s-o deranjeze. Sau e acel fel de vedeta care isi permite asta, nu stiu daca e de condamnat sau nu".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.