'Veve', cea care a reusit sa-l scoata din sarite pe Adrian Despot, a fost subiectul unei sedinte fulger organizate ieri la sediul Music Channel.

Giovanni Francesco, bossul postului muzical, nu a reusit sa ia o decizie finala in ciuda faptului ca imaginea postului a fost destul de grav prejudiciata.

Voi ce parere aveti de clip? Haideti sa comentam pe forum!

Alexandra Avram, VJ-ita postului Music Channel despre care se spune ca ar avea o relatie cu seful ei, iubitul Ioanei Basescu, a fost sanctionata temporar pentru gafa pe care a facut-o in incercarea de a-l intervieva pe Adrian Despot.

Total euforica si lipsita de profesionalism, 'Veve', cum este poreclita, a reusit sa-l scoata din sarite pe artist cu o serie de intrebari lipsite de logica.

Rasul total nejustificat al tinerei, scuza 'si eu sunt ametita' si tentativa deplorabila de a obtine o serie de declaratii de la Despot l-au adus pe acesta la capatul rabdarii si, uitand ca este in fata unei camere, a scapat o injuratura de toata frumusetea.

Desi secventa ar fi fost inlaturata fara doar si poate la montaj, ea a ajuns, in mod misterios, in mass media, devenind cel mai vizionat filmulet al zilei. Din pacate, pentru Music Channel a reprezentat un mare 'minus' de imagine.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.