Solistul de prim-plan din Take That, Gary Barlow, a declarat ca formatia ar putea canta, din nou, in efectiv complet de cinci membri, adica alaturi de Robbie Williams, a carui plecare a destramat grupul, la jumatatea anilor '90, a anuntat presa britanica.
"Atata vreme cat vom trai, oamenii se vor intreba daca ne vom reuni si chiar cred ca se va realiza acest lucru intr-o zi, numai ca nu stiu cand", a spus Barlow, cu ocazia lansarii de la Paris a celui mai nou album Take That, intitulat "The Circus".

Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen si Howard Donald, actualii membrii ai trupei, spun ca au reluat relatiile cu Robbie Williams si ca se simt aproape ca in anii lor de popularitate maxima.

Grupul britanic Take That s-a infiintat la Manchester in 1990 si a lansat unul dintre cele mai bine vandute albume ale deceniului, "Everything Changes". Trupa s-a destramat in 1996, dupa plecarea lui Robbie Williams, si s-a reunit in formula actuala dupa zece ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.