Gurile rele spun ca Britney afiseaza o imagine provocatoare pentru a distrage atentia de la faptul ca celebrele calitati de artista au cam apus.

Astfel ca, ea a fost acuzata de plagiat si cu ocazia aniversarii celor 27 de ani. Britney a fost surprinsa intr-un club din New York, unde si-a sarbatorit aniversarea, purtand o rochita mulata, ce lasa sa se intrevada un sutien de dantele, dar si formele voluptoase.

Folosindu-se de aparitia neobisnuita, Britney a celebrat si lansarea noului album, Circus.

Dupa o perioada de insucces si decadere, marcata de celebra internare cu forta la un spital de psihiatrie, cantareata a revenit in forma pentru a-si lansa noul proiect, revenire ce nu a fost insa in totalitate lipsita de picanterii.

Asteptarile au fost mari, iar Britney nu s-a ridicat intocmai la inaltimea acestora. De exemplu, la aparitia unui show in weekend, X Factor, Britney a performat hitul Womanizer pentru audienta din studio, insa a dat gres in a canta live.

Banuielile potrivit carora ar face plagiat au fost confirmate cand cand gazda show-ului a schimbat microfonul cu al lui Britney, in timpul unui interviu, acesta fiind de fapt oprit.

Cteva zile mai tarziu, milioane de telespectatori ai cunoscutului show "Good Morning America" au avut o senzatie de deja vu.

Britney a purtat si de aceasta data un costum atragator si a fost acompaniata de clovni, jongleri, scamatori si dansatori, insa prestatia acesteia a lasat de dorit.