Pe lista bucurestenilor care au probleme in aceasta iarna cu temperaturile din casa se afla, oarecum paradoxal, si parintii celebrei Elena Udrea, care au parasit Buzaul acum cativa ani in favoarea Capitalei.

Astfel, blocul din zona Ghencea, str. Vladeasa nr. 6, in care locuiesc parintii deputatului PD-L, a fost mai demult debransat de la caldura din cauza datoriilor la intretinere si a penalitatilor uriase care s-au adunat, desi multi dintre locatari, intre care si familia Udrea, sunt cu plata la zi.

Din acelasi motiv, se pare ca si pretul apartamentelor din blocul respectiv - pentru ca mai multe familii vor sa se mute - a scazut extrem de mult, independent de caderea generata de criza economica.

In cursul zilei de ieri, locatarii blocului amintit asteptau cu speranta caldura, gratie unor promisiuni de la Radet ca vor fi rebransati, mai ales ca frigul isi face tot mai simtita prezenta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.