Actorul Patrick Swayze neaga zvonurile potrivit carora este aproape de moarte si critica tabloidele care publica aceste minciuni

Din momentul in care s-a facut public faptul ca actorul in varsta de 56 de ani a fost diagnosticat cu un cancer pancreatic, majoritatea tabloidelor din America au inceput sa faca pronosticuri cu privire la perioada de trai a actorului. In ciuda faptului ca, la inceput, medicii i-au spus ca va supraveitui doar cateva saptamani, Swayze s-a intors pe platourile de filmare, reusind sa lucreze 12 ore pe zi. In paralel, acesta a urmat un tratament riguros de combatere a bolii.

“Multe tabloide au scris ca sunt pe ultima suta de metrii si imi iau la revedere de la familie…Este suparator ca aceste articole de proasta calitate arunca o umbra neagra peste lupta mea cu cancerul”, a declarat actorul, potrivit Huffington Post.

Swayze, care tocmai a terminat filmarile la serialul "The Beast", a adaugat ca boala de care sufera este la fel ca o "batalie in care momentan el este invingatorul"

Potrivit BBC, intr-o declaratie pentru revista People, actorul a dezvaluit ca a fost acasa cu ocazia sarbatorilor, si nici de cum sa-si ia la revedere de la familie si prieteni.

Printre publicatiile care l-au pus pe actor cu ”un picior in groapa” se afla National Enquire, care scria ca Swayze este pe moarte, cancerul ajungand la ficat, si The Globe, care a publicat un articol cu titlul “Swayze, pe patul de moarte”.

Actorul se declara un norocos, aflandu-se printre putinii care raspund foarte bine la tratamentul pentru aceasta boala.

“Cancerul pancreatic este o boala agresiva si din momentul in care am fost diagnosticat, am stiut ca voi intra intr-o lupta in care miza este chiar viata mea”, a adaugat actorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.