Cantareata nu a acceptat propunerea producatorilor de la Euforia TV de a fi protagonista unei emisiuni-concurs prin intermediul careia sa-si aleaga barbatul potrivit cu care sa faca un copil. Ideea in sine a jignit-o pe vedeta, care nu se considera o femeie fara perspective amoroase si materne in viata reala.

Motivati de succesul altor emisiuni-concurs, producatorii de la postul de televiziune Euforia TV se pregatesc sa dea drumul pe 'sticla' unui nou proiect de acest gen.

Productia are insa o tema destul de controversata, protagonista show-ului, o vedeta feminina, urmand sa aleaga, in urma unui casting, un barbat potrivit cu care sa procreeze.

De curand, cei care conduc proiectul au desemnat vedeta principala a show-ului, si anume pe Silvia Pop, fosta sotie a ex-fotbalistului Ioan Timofte.

Cu toate ca producatorii sustin ca ideea show-ului le-a venit dupa ce au aflat ca Silvia isi doreste un copil, adevarul este cu totul altul.

Mai exact, ideea acestui format exista mult inainte ca Silvia sa apara in ecuatie, un argument in sprijinul acestei variante fiind faptul ca inainte de ea s-a negociat cu o alta vedeta, Anamaria Ferentz.

Potrivit unor surse din interiorul postului, cantaretei i-a fost propus prima data acest format, dar aceasta s-a simtit jignita si a refuzat hotarat proiectul. Se pare ca Anamariei i-a displacut foarte tare oferta, tocmai pentru ca ar fi aparut ca o femeie lipsita de perspective amoroase si materne in viata reala. 'Ea (n.r. - Anamaria) a fost chiar ofensata de acest format. Pentru ca asa si pare, ca nu mai ai nicio sansa ca femeie in viata ta reala, de vreme ce apelezi la emisiuni sa-ti gasesti barbati cu care sa faci copii. A refuzat, in ciuda faptului ca sunt destul de multi bani in discutie. Cateva mii de euro pe editie', ne-a declarat sursa noastra.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.