'Printesa pop', asa cum a fost numita Britney Spears in vremurile sale de glorie, nu mai suporta lumea in care traieste si marturiseste printre lacrimi ca nu mai are incredere in nimeni.

'Am acceptat oameni rai in jurul meu pentru ca eram singura si aveam nevoie de sprijin. Am platit cu varf si indesat pentru greselile din trecut, iar acum am devenit foarte protectoare cu mine. M-am indepartat de oameni si am devenit, cu timpul, foarte singuratica!', spune Britney.

Cantareata se afla inca intr-o perioada de refacere dupa scandalul care a pus stapanire pe viata ei timp de mai multe luni. Se credea ca a reusit sa treaca peste criza care i-a afectat atat cariera, cat si viata personala si in urma careia si-a pierdut sotul si custodia copiilor.

'Mi-as dori mai mult decat orice pe lume sa traiesc pe o insula pustie, doar cu copiii mei si eventual cu un barbat care sa ma iubeasca asa cum sunt! Nu vreau sa mai am pe nimeni altcineva in jurul meu! Ar fi Raiul pe Pamant!', marturiseste cantareata cu lacrimi in ochi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.