Anul viitor, ochelaristii vor purta rame groase, lentile mari, asa cum ne-am obisnuit in ultimii ani, inovatii tehnice, elemente vintage si nelipsitele cristale Swarovski.

Cele mai noi colectii de ochelari de soare si de vedere au fost expuse marti la Casa Doina de pe Kiseleff, in cadrul unei sindrofii la care au fost invitate multe vedete ochelariste.

Ochelarii mari, cu rame groase, imprimeurile in carouri care revin obsesiv in colectiile de anul viitor si lentilele heliomate sunt principalele trenduri 2009. O prima dezamagire, care apare la majoritatea brandurilor mari, este aceea ca in Romania tri­mit putine modele si o buna parte dintre cele expuse luni se regaseau si in colectiile mai vechi.

'Mi-am luat exact aceste modele acum trei ani', comenteaza o ochelarista la standul DKNY.

'Probabil sunt foarte asema­na­toare modelele, dar cele expuse acum nu au mai fost aratate niciodata', explica reprezentanta brandului prezenta la stand.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.