Soprana Cellia Costea, solista a Operei de Stat din Viena, va sustine un recital, miercuri, la Varsovia, in cadrul unui eveniment dedicat Zilei Nationale a Romaniei, informeaza NewsIn.

Evenimentul, organizat de ICR Varsovia, va avea loc la Biserica Sfintei Treimi din centrul capitalei poloneze, unde au loc, in mod curent, concerte de muzica simfonica.

Cellia Costea va canta alaturi de soprana de origine poloneza Urszula Piwnicka si va fi acompaniata la pian de Anahit Ter-Tatshatyan. Concertul va cuprinde arii clasice de Puccini si Dvorak, dar si piese romanesti de T. Brediceanu, G. Grigoriu si poloneze de S. Moniuszko.

Una dintre cele mai cunoscute soprane din Romania, Cellia Costea a absolvit Conservatorul din Bucuresti si s-a afirmat pe mari scene de opera ale lumii, precum Royal Opera House din Londra, Opera de Stat din Viena (Wiener Staatsoper) si Opera din Amsterdam.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.