Carmen Tanase si Nicoleta Luciu au plans non-stop in deplasarea din Tunisia

Alaturi de Carmen Tanase, Nicoleta a avut parte de o experienta inedita in timpul filmarilor pentru telenovela 'Regina'.

Urmand cu strictete scenariul povestii, cele doua actrite au filmat cateva secvente in avion, filmari care s-au desfasurat la o altitudine de aproximativ 11.000 de metri si o temperatura de minus 550 C.

Carmen Tanase si Nicoleta Luciu, alias Flacara si Roza, vor putea urmari in aceasta seara, de la 20.30, in acelasi timp cu telespectatorii, cadrele pe care le-au filmat pentru 'Regina', in luna mai a acestui an, in desertul Sahara, in aceeasi perioada in care s-au tras si primele secvente ale productiei.

De aceasta data, Roza si Flacara pleaca in Tunisia in cautarea mormintelor lui Thierry si Norocel, iar primele secvente ale 'deplasarii' se desfasoara in avion, in timpul unui curse adevarate.

Pasagerii nu prea intelegeau ce se intampla si se uitau foarte ciudat la noi, iar in Tunisia amavut 2-3 imagini zguduitoare in care Nicoleta a plans fara oprire chiar si dupa filmare', isi aminteste Carmen Tanase. A existat, in schimb, si o parte haioasa a acestei deplasari.

'Am filmat in locatii foarte frumoase, exotice. Una dintre ele semana cu piata San Marco, unde in loc de porumbei erau sute de pisici. Nu am vazut nicaieri atat de multe pisici si atat de jucause', povesteste protagonista rolului Flacara, despre care se stie ca a adoptat toti maidanezii de pe platourile de la Buftea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.