Duminica dupa-amiaza, actorul a avut un accident, in urma caruia autoturismul de serviciu pe care-l conducea, un BMW Seria 7, de 120.000 de euro, a fost avariat.

La numai doua saptamani dupa ce patronul sau, Dan Diaconescu, i-a dat pe mana o limuzina de 120.000 de euro, Gabriel Fatu a si busit-o.

Accidentul s-a petrecut duminica, in jurul orei 16.30, in zona Parcului Cismigiu, dupa ce actorul isi exercitase dreptul la vot. Un taximetrist a intrat din spate in BMW-ul Seria 7, la volanul caruia se afla Gabriel Fatu.

Potrivit unor surse din anturajul actorului, in urma impactului, portbagajul bolidului s-a turtit, iar bara s-a strambat.

De teama ca nu cumva Dan Diaconescu sa afle de isprava sa, Fatu a cazut la o mica intelegere cu taximetristul vinovat de producerea accidentului.

Ei vor pune mana de la mana banii necesari pentru reparatiile masinii, in jur de 2.000 de euro, si astfel Fatu nu va fi nevoit sa apeleze la asigurarea CASCO, lucru care l-ar fi pus pe ganduri pe seful sau.

Fatu este speriat ca Diaconescu i-ar putea lua inapoi masina de serviciu pe care i-a oferit-o drept bonus ca sa nu plece de la OTV, cu atat mai mult cu cat i-a pus in vedere ca, daca va avea un accident, va ramane fara ea. Contactat telefonic de CANCAN, actorul a refuzat sa comenteze incidentul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.