Se spune ca, dupa o varsta, artistii au tot soiul de pretentii care mai de care mai exagerate, cand vine vorba sa joace anumite roluri in filme sau sa apara in diferite productii.

In ceea ce il priveste pe rebelul Sean Penn, lucrurile stau usor diferit. Pentru ca, la cei 49 de ani ai sai, actorul lasa impresia ca si-ar descoperit o alta latura a sinelui. Si asta dupa ce vedeta a cerut, nici mai mult, nici mai putin, decat mai multe scene de amor cu barbati in scenariul celei mai recente productii care il are printre protagonisti, 'Milk'.

Asa cum era de asteptat, pretentiile lui Sean Penn i-au socat pe colegii sai de platou. Pentru ca, se pare ca actorul ar fi trecut de la un simplu sarut cu un partener de acelasi sex, la adevarate scene cu pronuntata tenta gay, marturiseste James Franco, unul dintre colegii de platou din recent lansata pelicula 'Milk'.

Mai mult, Franco a dezvaluit ca Penn s-a implicat activ in modificarea scenariului, aducand un plus de replici cu tenta homosexuala. Vedeta joaca rolul lui Harvey Milk, primul homosexual californian declarat, ales intr-o functie publica.

'Cand am citit prima data scanariul, am gasit o singura scena cu un sarut intre barbati. O luna mai tarziu, regizorul Gus Van Sant mi-a trimis o alta varianta de text. La pagina cinci, aparuse o intreaga scena de sex. L-am intrebat, usor blocat, ce se intampla. Mi-a raspuns ca a fost ideea lui Sean', povesteste James Franco, citat de exposay.com.

De asemenea se pare ca, dupa Sean Penn si-ar fi sunat fosta nevasta, pe celebra Madonna, pentru a-i marturisi ca la ea s-a gandit in momentul in care s-a sarutat, pentru prima data in viata, cu un barbat.

De altfel, este cunoscut faptul ca regina pop a avut, si nu o data, aparitii publice de tip gay, doua dintre acestea avand-o protagonista pe la fel de cunoscuta Britney Spears.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.