In 2008, prolificul scriitor de horror si fantasy a ascultat depotriva country si rock, pop si soul. Printre preferatii sai se numara AC/DC si Pretenders.

Din toate lucrurile pe care le scriu pentru revista 'Entertainment Weekly', partea de muzica pop mi se pare cea mai dificila. Asta pentru ca un editorialist nu este platit ca sa spuna : 'Nu stiu de ce, dar pur si simplu imi place', scrie Stephen King in preambulul clasamentului sau al celor mai bune discuri din acest an.

In topul sau lipsit de pretentii de obiectivitate incap la fel de bine trupe din mainstream, precum Coldplay, dar si cantareti de nisa, precum chitaristul rock Alejandro Escovedo.

Poate ca unii s-ar astepta ca autorul lui 'Shining' sa asculte cine stie de romantici deprimanti sau rock gothic.

Nici vorba. Pe primul loc, romancierul american i-a desemnat pe hard rockerii californieni de la Buckcherry ('Black Butterfly'), dar si pe rockerii de la The Pretenders, apreciind performanta solistei Chrissie Hynde, bine cunoscuta din hitul anilor ’80 'Don’t Get Me Wrong'.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.