Prezentatorul matinalului de la Antena 1, Dani Otil, a declarat pentru revista 'Playboy' ca este dispus sa faca amor cu iubita sa, Mihaela Radulescu, in prezenta unei ziariste, pentru a ajuta presa sa scrie, in sfarsit, in cunostinta de cauza despre viata lor sexuala.

Persoana pe care o vor accepta ca martor la actul lor sexual nu va avea voie sa faca inregistrari audio sau video.

Satul de speculatiile aparute in presa pe tema relatiei lui cu Mihaela Radulescu, prezentatorul matinalului de la Antena 1, Dani Otil, a decis sa faca 'lumina' in aceasta privinta, intr-o maniera absolut uluitoare.

El a declarat revistei 'Playboy' ca este dispus sa puna in scena o fantezie socanta, pentru a-i ajuta pe jurnalisti sa se edifice asupra vietii lui sexuale.

Mai exact, Dani a marturisit ca, din dorinta de a beneficia de 'o recenzie pe bune', va demara o campanie prin care sa aleaga o ziarista care sa-i asiste pe el si pe Mihaela in timpul unui act sexual.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.