O multime de vedete s-au decis, anul acesta, sa se implice in politica.

I-am sunat pe colegii lor, care nu sunt inca membrii vreunui partid, dar, cu toate astea, cred foarte mult in actul de a vota, fiind convinsi ca acesta este un gest democratic aproape obligatoriu. Alti artisti ne-au spus ca sunt indecisi, fie pentru ca nu sunt interesati de politica, fie pentru ca nu au pe cine alege.

Totusi ne-au spus ca se vor duce sa voteze, cu toata descumpanirea, pentru ca altfel nu pot spera la nici o schimbare.

Ioan Gyuri Pascu: 'Sunt foarte indecis, nu pentru ca n-as vrea sa votez, ci din cauza ca nu stiu pe cine sa aleg. Sincer, cu tot regretul o spun, nu am vazut nici un politician care sa ma convinga ca vrea sa faca ceva pentru popor. Ma gandesc ca acum au destul si la buzunar, ar fi timpul sa faca si pentru noi ceva. Dar habar nu am pe cine sa aleg. Cu toate astea, cred ca o sa ma duc la vot...'.

Catalin Crisan: 'Am fost la vot, pentru ca imi doresc sa ramana teritoriul si sa se schimbe cei care ne conduc. Optiuni prea multe n-am avut, asa ca am ales, dintre atatia rai, pe cei mai putin rai'.

Aurelian Temisan: 'Si eu, si Monica (n.r., Davidescu) am fost la vot, pentru ca e obligatia noastra sa facem asta. Cum sa te arati nemultumit daca nu tu ai ales? In momentul in care votezi, dai credit acelui politician, de care te poti plange mai apoi, in cazul in care iti insala asteptarile. Dar daca te abtii, eu cred ca pierzi dreptul de a te lamenta ulterior'.

Roxana Ciuhulescu: 'Am sa merg la vot pentru ca asa mi se pare normal sa faca orice om din tara asta, chiar daca am fost dezamagiti de atatea ori. Inca mai sper sa se intample ceva bun pentru Romania, iar oamenii care ne promit atat de multe in campania electorala sa se tina de cuvant. De cele mai multe ori mi-am luat o leapsa cand mi-am pus sperantele intr-o persoana care mi s-a parut de buna-credinta, iar apoi mi-au fost inselate asteptarile. Dar, pentru ca speranta moare ultima, ma voi duce la urne!'.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.