Fericire maxima in cuplul Gyorfi-Tal. Ieri, medicul ginecolog al Danielei Gyorfi (39 de ani) i-a confirmat acesteia ca va fi mamica in vara anului viitor.

Dupa avortul la care a fost supusa la varsta de 21 de ani, in decembrie '89, aceasta este prima sarcina pe care solista a decis sa o duca la bun sfarsit.

Vestea asteptata cu infrigurare de peste trei saptamani a transformat o zi absolut normala intr-una de sarbatoare.

Desi pentru George Tal este pentru a patra oara cand este anuntat ca va fi tatic, pentru Daniela este o situatie inedita, care ii schimba planurile de viitor.

'Nu am apucat inca sa-mi anunt toate neamurile. Am vorbit cu ambele soacre, a mea si a lui, care, na, vor trebui sa ma ajute sa cresc copilul.

I-am spus medicului ca trebuie sa-mi faca un regim special pentru ca deja mi-am schimbat metabolismul (mananc mai mult) si nu vreau sa ma ingras peste masura.

De trei saptamani am simtit ceva schimbat la mine si atunci m-am decis sa merg la un control.

Aveam si greturi si pofte, dar pana nu mi-a fost confirmat, nu am putut sa vorbesc', ne-a declarat fericita viitoarea mama, care spera sa aduca pe lume o fetita.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.