Trupa hip-hop B.U.G. Mafia a lansat maxi-single-ul "Strazile", construit in jurul piesei de generic a serialului "Baieti buni". Materialul, care reprezinta o revenire a baietilor pe piata muzicala de gen, cuprinde piesa originala, remixul acesteia, o alta piesa noua, instrumentalele acestora si doua piese bonus (remixuri la piese mai vechi) menite sa introduca albumul aniversar. In septembrie 2004, producatorul de film MediaPro Pictures a propus baietilor de la B.U.G. Mafia sa realizeze piesa de generic a serialului politist "Baieti buni", difuzat in prezent de Pro Tv.

Asa s-a nascut piesa "Strazile". Ea nu a putut purta numele serialului, intrucat ultimul album al trupei conceput in 2003 se numea chiar "Baieti buni". Dupa colaborarea cu Nico si Loredana, hip-hop-erii sunt in cautarea unei alte voci feminine. Chiar daca cei mai nonconformisti cantareti recunosc ca cel mai mult in Romania le e teama de piraterie, in vara lui 2005 ei preconizeaza sa scoata primul volum al albumului aniversar "Viata Noastra", cel de-al doilea fiind programat pentru toamna. Proiectul va cuprinde toate hit-urile trupei si cate o piesa noua cu videoclip pentru fiecare volum in parte.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.