Andreea Marin a fost sarbatorita de catre Radio Star cu ocazia lansarii in eter a emisiunii "Zambeste, cineva te iubeste", proiectul lor comun. La petrecere au fost fie tvr-isti, fie dj-i de la Star FM sau fratele sau Kiss FM.

Sarbatorita Andreea a venit imbracata intr-o rochie albastra la care si-a asortat cizme si palarie de cow-boy. Diva cu aspect de femeie texana a venit, ca la mai toate mondenitatile, insotita de sora sa Cristina si de sotul acesteia. Cei doi pareau mai indragostiti ca niciodata.
Cum si la emisiunea radiofonica il are ca ajutor pe Cove, asistentul-surpriza nu putea lipsi de la petrecerea "Zambeste, cineva te iubeste".

DEZBRACATU’ INTEROGAT

Nedespartitele Malvina si Albertina au venit in interes de serviciu si cu fituicile de rigoare. Ele au intervievat-o pe "Zana cea buna" inca de la aparitia la festivitate. Nu a scapat nici Cove sirului de intrebari. Malvina s-a aratat mai curajoasa si l-a abordat pe Catalin Dezbracatu’. Sa vada si el cum e sa te ia cineva la intrebari, desi pariem ca cele ale fetei au fost cu mult mai finute decat acelea pe care le adreseaza el.
Atmosfera a fost destinsa de argentinianca Analia, care si-a incantat publicul cu cateva piese. Au mai fost prezenti Vali Barbulescu si Cristi Nitzu, de la Kiss FM. Din echipa "Cronicii carcotasilor", pe langa Dezbracatu’ si-au mai facut aparitia si Cristi Hrubaru si Gabi Jugaru, omul cu farsele.
Publicul a fost intampinat la intrare de fetele de la "Surprize, surprize", imbracate in rosu.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.