Maria Movileanu, verisoara Alexandrei Dinu si fiica fostei crainice tv Carmen Movileanu, a fost vedeta Festivalului de moda de la Mamaia.

Ea a defilat joi seara pe podiumul amenajat la Hotelul Rex de pe litoral in aproape toate colectiile prezentate la eveniment. La doar 20 de ani, Maria a debutat in meseria de model, ea axandu-se in principal pe cea de actrita. Este studenta in anul II la UNATC, clasa profesorului Virgil Ogasanu, si are toate sansele sa calce pe urmele celebrei sale verisoare. Ea ne-a marturisit ca vrea neaparat sa faca schimb de experienta cu fosta sotie a fotbalistului Adrian Mutu: "Ea face film, eu teatru. Avem ce invata una de la cealalta". Chiar daca pana acum nu a avut sansa de a interpreta un rol important intr-un film, ea a jucat in numeroase piese de teatru si a prins cateva roluri mai mici in serialele "Baieti buni" - unde a fost una dintre prostituatele rapite si obligate sa danseze intr-un bar - si in "La Bloc" unde a fost, pe rand, secretara Americanului si o vanzatoare.

NU VREA GOALA

Pentru moment, Maria nu vrea sa pozeze goala in reviste pentru barbati si, chiar daca i s-ar propune un rol, tot s-ar mai gandi inainte sa accepte. Acesta este si motivul pentru care a refuzat sa defileze in lenjerie intima la Ziua Modei din Mamaia. Desi Zina Dumitrescu o vrea printre manechinele din agentia ei, fiica lui Carmen Movileanu nu vrea sa faca din modeling o cariera. Destul de retinuta in ceea ce priveste declaratiile legate de viata verisoarei sale, Maria ne-a marturisit totusi ca Alexandra nu s-a recasatorit cu Mutu.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.