Cantareata in varsta de 25 de ani a fost internata duminica intr-o clinica din Londra dupa ce i s-a facut, din nou, rau din cauza tratamentului pe care il urmeaza, a declarat purtatorul sau de cuvant, potrivit UsMagazine.

Pe celeasi motive, Amy a mai fost internata in spital si in luna iunie a acestui an si in urma analizelor s-a descoperit ca sufera de emfizem la plamani, sindrom care se datoreste infiltrarii de aer in interstitiile tesutului conjunctiv al unui organ.

La vremea respectiva tatal ei, Mitch, a declarat ca ii e frica ca " fata lui sa nu aibe parte de o moarte lenta si dureroasa", tinand cont ca si o singura tigara ii face rau.

Amy Winehouse 'si-a fumat creierul'

Din august 2007 si pana acum, cantareata a fost victima a doua supradoze de droguri, prima in urma consumului excesiv de heroina, ecstasy, cocaina si ketamina si cea de-a doua, din iulie anul curent, in urma unui maraton de 36 de ore de fumat marijuana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.