Documentarul "Aripile stacojii: misterul pasarilor flamingo", primul realizat de DisneyNature, noua casa de productie din compania Walt Disney, va fi lansat oficial pe 17 decembrie, in Franta, potrivit presei franceze online.
DisneyNature a fost infiintata in aprilie 2008, are sediul central la Paris si produce exclusiv filme despre natura. Presedintele noii case de productie este Jean Francois Camilleri, care se ocupa de dezvoltarea, productia si lansarea filmelor.

"Natura povesteste cele mai frumoase intamplari, pe care noi vom incerca sa le impartasim cu pasiune si entuziasm. Vom lucra cu cei mai mari realizatori de filme, iar productiile le vor ajunge in lumea intreaga, prentru a prezenta natura asa cum nu a mai fost vazuta pana acum", spune Camilleri.

Dupa "Aripile stacojii: misterul pasarilor flamingo", DisneyNature va lansa alte documentare, unele aflate deja in faza de productie. Printre acestea se numara "Earth" (aprilie 2009), "Oceans" (2010), "Orangutanos: One Minute to Midnight" (2010), "Big Cats" (2011) si "Chimpanzee" (2012).

"Aripile stacojii: misterul pasarilor flamingo" va fi prezentat in avanpremiera, in ianuarie 2009, in 250 de orase din Franta, cu ocazia celei de-a patra editii a evenimentului Espoir en Tete, organizat de Rotary International. Evenimentul, aflat la cea de-a patra editie, strange anual fonduri pentru cercetarea bolilor cerebrale. Anul acesta, Walt Disney si Rotary International s-au asociat pentru aceasta cauza, urmand ca fondurile stranse in urma difuzarii documentarului DisneyNature sa fie donate pentru cercetarea bolilor cerebrale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.