Parinti ingrijorati, aspirante proaspat intrate in pubertate, emotii, vise cu Milano - toate au fost de gasit la alegerea modelului anului.

Cea de-a cincea editie a concursului de frumusete Next Generation Models a adus pe podium treisprezece tinere din toata tara cu varste cuprinse intre 14 si 21 de ani.

In dreapta podiumului sunt membrii familiilor concurentelor, care traiesc cu atata incordare momentul incat aproape ti se strange stomacul.

Un frate mai mic imbracat intr-un costum de scoala se agata de mama imbracata elegant cu mijloace modeste si sare de pe scaun de emotie la fiecare iesire a surorii sale.

Un tata se tot joaca cu mustata si priveste incordat, pe deasupra ochelarilor, fetele care nu stiu inca sa mearga pe podium, le tremura barbia de emotie si privesc spre public orbite de reflectoare, incercand sa mimeze siguranta de sine si feminitatea.

Multe dintre ele nici n-au intrat inca la liceu si aceasta este prima lor aparitie publica. A fost omniprezent mult apreciatul trup de nimfeta nu pentru ca asta era constitutia lor, ci pentru ca erau proaspat intrate in pubertate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.