Blonda nu are de gand sa ia in considerare criticile celor care au acuzat-o ca a cam exagerat cu injectiile de marire a buzelor, declarandu-se multumita de efect. Ba mai mult, vedeta a promis ca va continua sa si le mareasca cu orice risc.

Vedeta 'Playboy' Gina Pistol isi datoreaza forma senzuala a buzelor sale genelor bune, dar si unui ajutor dat constant de medicul estetician, care ii face injectiile de augmentare cu acid hialuronic.

In ultima vreme, se pare ca blonda a apelat mai des la chirurg, intrucat buzele sale sunt vizibil mai mari decat pana acum.

De altfel, ea a si primit critici pe aceasta tema, gurile rele sustinand ca si-a marit atat de mult buza superioara, incat aceasta si-a cam pierdut conturul frumos pe care il avea.

In ciuda carcotasilor, Gina pare cat se poate de impacata cu serviciile chirurgiei estetice, considerand ca i-au adus numai beneficii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.