Jocul este format din 15 misiuni, in care celebrul agent 007, stilizat dupa infatisarea actorului Daniel Craig, alearga aproape in continuu prin gradini, case si cazinouri. In timpul actiunii, manuitorii de console sunt reprezentati de un purtator de arma, dar nu mai au parte de niciuna dintre replicile sarmante ale lui Bond si nici de intorsaturile de situatie care au facut din celebrul spion un simbol al filmelor de actiune.

In plus, scenariul jocului simplifica excesiv de mult aventurile din "Casino Royal" si "Quantum of Solace", cred jurnalistii germani care au facut "recenzia" noului produs. La capitolul "bile albe", sunt mentionate detaliile, care redau limpede personalitatea personajului, dar pun in valoare si inteligenta adversarului.
Noul joc este produs de Activision, compania care detine exclusivitate pentru crearea unui joc inspirat de pelicula "Quantum of Solace".

Jocul costa intre 60 si 70 de dolari si este compatibil cu sistemele Playstation 2, 3, Xbox 360, Wii, Windows Vista si Nintendo DS.

In ultimii 20 de ani, James Bond a inspirat numeroase jocuri video, produse la unison cu filmele din seria cu acelasi nume.

Celebrul spion James Bond, creat in 1953 de Ian Fleming, este protagonistul unei serii de 22 de filme, in care rolul celebrului personaj a fost interpretat de Sean Connery, George Lazenby, David Niven, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan si Daniel Craig. Cel mai nou film din serie, "Quantum of Solace", a intrat in cinematografele din Romania pe 7 noiembrie.