Michael Jackson a rezolvat pe cale amiabila conflictul cu fiul regelui din Bahrain, dupa ce acesta il daduse in judecata pe fostul rege al muzicii pop, acuzandu-l ca l-a escrocat cu peste sapte milioane de dolari, scrie NewsIn.

Anuntul a fost facut de avocatii celor doi, potrivit carora termenii impacarii vor ramane confidentiali.

Potrivit seicului Abdulla Bin Hamad Bin Isa Al-Khalifa, starul american a stat sase luni de zile in Bahrain, in 2005, dupa ce a fost achitat pentru abuz sexual asupra unui minor. In acest timp, seicul i-a construit lui Michael Jackson un studio de inregistrari si l-a platit in avans cu peste sapte milioane de dolari, in schimul realizarii a doua albume, o autobiografie si un concert. Cantaretul a primit si un Rolls Royce, in valoare de peste 270.000 de dolari.

Fiul regelui din Bahrain sustinea ca Michael Jackson ca a plecat cu banii fara sa-si respecte angajamentele. De celalalta parte, artistul a declarat ca banii primiti de la seic au fost cadou, recunoscand insa ca nu a finalizat niciunul dintre proiecte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.