Recitalul pe care proaspata mamica l-a sustinut week-endul trecut intr-o discoteca din Calarasi nu a fost pe placul tuturor.

Pe parcursul celor cinci melodii pe care le-a interpretat, bruneta a reusit performanta de a starni orgoliul unei tinere inflamate de faptul ca Nicoleta s-a asezat in bratele partenerului ei.

Desi probabilitatea ca Nicoleta Luciu sa renunte la spectacolele cu iz erotic, pe care obisnuia sa le faca inainte de a deveni mama, parea destul de mare, lucrul acesta nu s-a intamplat. Din contra, vedeta profita din plin de atuurile sale fizice, redobandite cu eforturi serioase.

Sambata, Luciu a fost invitata sa cante intr-o discoteca din Calarasi. Pentru ca repertoriul nu o prea ajuta, bruneta s-a pus pe facut show. Iar "victimele" ei au fost barbatii aflati in local.

Unul cate unul, acestia au beneficiat de atentia divei. Folosind o coregrafie lasciva, contrara cu noul ei statut, acela de mamica, Nicoleta s-a asezat in bratele mai multor tineri vadit impresionati de ceea ce li se intampla. Unul insa, i-a creat ceva probleme. Indirect.

Dupa ce s-a instalat confortabil pe piciorul lui, Nicoleta l-a intrebat la microfon daca are prietena.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.