L-a parasit temporar pe Dan Diaconescu pentru Prima TV. Impreuna cu dr. Cristian Andrei, Luis Lazarus realizeaza acolo 'Tribunalul poporului'.
L-ati parasit pe Diaconescu?

Nu l-am parasit pe Danut, suntem foarte buni amici, el e nasul fiului meu, Andrei Luis. Ne leaga o prietenie de zece ani. Toate discutiile vizand plecarea mea din OTV la Prima sunt de domeniul speculativului, pentru ca eu mai apar din cand in cand la OTV. Nu am semnat un contract de exclusivitate cu Prima, pentru ca nu cred ca ne-am fi inteles la bani.

Sunteti scump?

Relativ scump, pentru ca am tot ce-mi trebuie. Daca fac niste lucruri, le fac ori gratuit, ori foarte scump, am aceasta problema de extrema. Aici sunt scump! Dar nu atat de scump cat pentru exclusivitate.
As vrea sa fac o precizare. Nu sunt un produs al OTV! Nu am invatat ceva de la OTV, eu am impus un ritm acolo. Toti pseudoanchetatorii care apar la OTV copiaza un stil pe care l-am imprimat eu, dar ei au impresia ca sunt originali.

Abordand cazuri gen Andreea versus Tranca, doctorul care intretinea relatii sexuale cu o pacienta minora in spital, sau Ralph versus Corina, elevul indragostit de profesoara, am consacrat un stil care a reconfigurat targetul OTV-ului si l-a adus din pensionarime in zona 15-49 de ani.

Cum s-a petrecut aceasta 'despartire'?

Au fost mai multe etape in aceasta pseudodespartire de Diaconescu. Initial, mi s-a facut o oferta de un milion de euro, sa ma duc la Marius Locic, sa preiau o televiziune pe care el a cumparat-o de la Anca Vlad. Problema acestei televiziuni, fosta Senso actuala Canal 1, este ca nu se afla nici pe UPC, nici pe RCS. Eu i-am spus lui Locic ca vin sa-i manageriez treaba cand postul o sa se vada si in ultimul catun din Romania. Si daca mi se da mana libera. Am mai pus o conditie: sa topeasca minimum 600.000 de euro pe o campanie publicitara de anvergura. Dan a fost mirat, nu s-a gandit ca eu as putea sa fac un parteneriat cu Marius Locic. Intre timp au aparut mai multe propuneri din alte televiziuni. Si din grupul Intact am avut propuneri colaterale. Daca mi se oferea ce voiam, un live in prime-time, sa vad daca pot sa bat pe toata lumea, m-as fi dus.

N-o simpatizati pe Magda Ciumac. Si nu sunteti de acord cu astfel de personaje pe care Diaconescu le promoveaza.

Eu n-am fost de acord de la inceput cu Magda Ciumac, dar nu eu sunt patronul televiziunii. Pana si parintii lui i-au spus, si asociata lui de suflet, Diana Voiculescu, i-a spus ca trebuie sa inceteze cu chestia asta. Dar e alegerea lui. S-ar putea sa ma irit atunci cand vine un personaj de genul asta si debiteaza tot felul de mizerii despre mine. Atunci ma sileste sa ies la o confruntare cu o astfel de persoana cu care nu am cum sa ma intersectez in viata asta. In timp ce ea fura mii de dolari de la arabi de prin masini facand prostitutie, eu eram lider al studentilor. Da, am dovezi. Exista dosar finalizat, cu sentinta definitiva. Personajele astea l-au adus pe Diaconescu de la 7-8 rating la 1, 2. Asta-i viata.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.