Aproximativ 3000 de oameni au participat duminica (23 noiembrie) la concertul orchestrei suedeze Koop, in ultima seara de Fusion Studio Weekend. Fondatorii proiectului Koop, Oscar Simonsson si Magnus Zingmark, au oferit publicului roman o calatorie in timp, spre muzica anilor ’30, pe ritmuri de swing si jazz, cu nuante discrete de blues interbelic.
Oscar si Magnus au urcat pe scena Salii Palatului in jurul orei 20:30, avandu-i alaturi pe solistii Hilde Louise Asbjornsen, Mikael Sundin si inca patru instrumentisti (tobe, contrabas, vibrafon, marimba, chitara). Koop si-a delectat publicul timp de aproximativ o ora si un sfert cu piese celebre precum “Beyond the son”, “Waltz for Koop”, “Summer sun”, “In a heart beat” , “I see a different you”, revenind in aplauzele fanilor pentru inca trei bis-uri: “Koop Island Blues”, “Strange love” si “Come to me”.

Dupa concert – ultimul din acest turneu – membrii Koop au plecat spre Gaia Boutique Club, unde au continuat petrecerea cu un show special pentru fanii din Romania!

Organizate de Emagic, concertele Nouvelle Vague si Koop au facut parte din “FUSION STUDIO WEEKEND”, un proiect muzical inedit oferit de Romtelecom Clicknet. “FUSION STUDIO WEEKEND” a atras pe parcursul a doua zile peste 6.500 de oameni, iubitori de sonoritati vintage, ritmuri de bossa nova, swing, jazz, blues, lounge.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.