Decizie stupefianta si, aparent, de neinteles a fiicei presedintelui, Ioana Basescu: ea a hotarat sa abandoneze tumultul vietii Capitalei in favoarea unei comune din Ilfov, dar nu una dintre cele de fite, ci o localitate amarata, cu oameni necajiti.
Acolo, Ioana isi ridica de zor o casa, nu foarte mare, si se implica personal in dirijarea lucrarilor.

Aflata candva in lumina reflectoarelor, in ultima perioada fiica cea mare a presedintelui a devenit extrem de discreta.

Ioana Basescu s-a saturat sa fie aratata cu degetul drept fata sefului statului, vanata si comentata de presa, chemata pe la tot felul de petreceri mondene alaturi de odraslele imbogatitilor tranzitiei, s-a saturat ca fiecare pas pe care il face in cariera ori in dragoste sa ii fie disecat, sucit pe toata partile. Apropiatii sai sustin ca firea mai discreta a Ioanei nu ii permite concubinajul cu statutul de fiica prezidentiala, spre deosebire de sora sa mai mica, Elena, careia viata in prim-plan pare sa ii vina manusa.

De la momentul ascensiunii spectaculoase a lui Traian Basescu, acum cativa ani, Ioana a devenit o tinta preferata a media, in special in campania din 2004. Acum, intrarea in noul an electoral, cand tatal sau se va bate pentru un nou mandat, pare sa o deranjeze intr-atat incat a luat o decizie radicala.

Ea si-a achizitionat un teren intr-o comuna de mana a treia din Ilfov, departe de standardul unor localitati precum Snagov, Mogosoaia, Stefanesti, Tunari sau Balotesti.

In comuna Dascalu, satul Creata, terenul se vinde cu 15-20 de euro metrul patrat si singura speranta a localnicilor e ca, intr-o zi, pe acolo sa treaca soseaua de centura a Capitalei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.