Miliardarul a decis sa se debaraseze de o multime de haine din sifonier pe care le-a donat unei case de copii si centrului de refugiati din Capitala.

De asemenea sotia sa, Monica, a renuntat la o multime de tinute dar pe care le va vinde prin magazinul Dianei Heidinger, prietena ei, la preturi de cateva sute de euro.

Aflata intr-o etapa noua a vietii sale, Monica Columbeanu nu isi mai agreeaza fostele tinute, pe care le considera depasite si mult prea excentrice.

Acelasi lucru s-a intamplat, se pare, si cu sotul ei, miliardarul Irinel Columbeanu, care s-a plictisit de o multime dintre hainele pe care le purta in urma cu cativa ani si care nu se mai potrivesc cu stilul pe care l-a adoptat acum.

In concluzie, cei doi soti au decis sa renunte la o multime dintre hainele de firma care s-au bucurat de foarte multa atentie din partea presei, reusind sa le stranga in cativa saci pe care au inceput sa-i distribuie in directii diferite. In timp ce fostele tinute ale Monicai au ajuns din nou la vanzare in magazinul prietenei sale, Diana, la preturi de cateva sute de euro, hainele lui Irinel, printre care se afla si celebrul costum Yamamoto, au luat drumul orfelinatelor si al centrului de refugiati (UNHCR).


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.