Filmarile pentru a cincea serie "Lost" vor incepe anul viitor, pe 21 ianuarie, in Hawaii, scenariul urmand sa se apropie de genul science fiction mai mult decat episoadele de pana acum, anunta NewsIn.

Producatorii Damon Lindelof si Carlton Cuse au dezvaluit, in cadrul unei conferinte de presa, ca scenariul noii serii va fi punctat si de un "eveniment tragic", insa nu au dat amanunte despre personajele care ar urma sa dispara dupa sezonul cu numarul cinci. Sigur este insa ca, in noua serie, nu vor mai juca Emile de Ravin (interpreta personajului Claire), Harold Perrineau (Michael) si Daniel Dae Kim (Jin).

In noul sezon "Lost" vor aparea, in schimb, Patrick Fischler, care a jucat si in "CSI: Miami", si Reiko Aylesworth, cunoscut pentru rolurile din "Spitalul de Urgenta", "Lege si Ordine" si "24". In "Lost", Fischler si Aylesworth vor avea roluri episodice.

Creat de Jeffrey Lieber, J.J. Abrams si Damon Lindelof, serialul de televiziune "Lost" a fost lansat in septembrie 2004 de ABC Studios.

In Romania, "Lost" este difuzat de postul AXN, parte a unei retele internationale de televiziune de actiune si aventura .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.