Delia Matache este din nou singura. Povestea de dragoste dezvaluita de paparazzii CANCAN in urma cu cateva saptamani a luat sfarsit. Cei doi si-au dat seama ca nu sunt perfecti impreuna, dar niciunul nu a fost dispus la concesii.

Ultima luna a fost pentru Delia Matache una dintre cele mai fericite din ultimul timp. Dupa despartirea de Matteo, alaturi de care a stat aproximativ doi ani, blonda si-a gasit alinarea in bratele avocatului Silviu Stratulat.

Paparazzii CANCAN au realizat primele fotografii cu indragostitii, iar ipostazele surprinse graiau de la sine.

Au urmat primele declaratii, din care Delia lasa sa se inteleaga ca este foarte indragostita.

Nici el nu parea mai putin amorezat, insa totul nu a durat decat o luna.

Potrivit surselor din preajma celor doi, Delia si Silviu au pus capat relatiei in urma unei discutii pe care au avut-o in cursul zilei de marti. Se pare ca avocatului ii era destul de greu sa accepte meseria iubitei lui, care in ultimul timp a fost mai mult plecata prin tara la concerte.

La randul ei, Delia nu a dat niciun semn ca are de gand sa le rareasca. Se pare ca totul a rabufnit in momentul in care cantareata i-a aratat iubitului ei lista de spectacole pentru Craciun si Revelion


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin
 

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de mai jos

sau mai rapid pe