Bruce Springsteen, sustinator declarat al presedintelui ales al SUA, Barack Obama, isi va lansa noul album, "Working on a Dream", pe 27 ianuarie 2009, versiunea acustica a melodiei ce da titlul discului fiind cantata, luna trecuta, la un eveniment din campania electorala, informeaza Reuters.
"Working on a Dream" va aparea dupa debutul pe primul loc in Billboard 200 in octombrie 2007 a albumului "Magic".

Albumul a fost inregistrat in 2007, in pauzele turneului sustinut de Springsteen impreuna cu trupa sa, E-Street Band. Pe disc vor fi si doua piese bonus - "The Wrestler", inclusa si pe coloana sonora a filmului cu acelasi titlu, cu Mickey Rourke in rolul principal, si "A night With the Jersey Devil", un cantec de Halloween ce va fi disponibil gratuit on-line.

Rockerul american Bruce Springsteen, in varsta de 59 de ani, este supranumit "The Boss" si are in palmares 18 premii Grammy si un Oscar pentru piesa "Streets of Philadelphia", inclusa pe coloana sonora a filmului "Philadelphia".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.