Filmul "Trainspotting", castigator a trei premii BAFTA, va avea o continuare, a anuntat regizorul britanic Danny Boyle, care se gandeste deja sa foloseasca aceiasi actori in rolurile principale, scrie presa britanica.
"Este o idee. Exista deja o carte, scrisa tot de Irvine Welsh, un fel de continuare a cartii originale dupa care am facut filmul. Ideea ar fi sa folosim aceiasi actori, in aceleasi roluri, dar singura problema ar fi ca sunt deja in varsta", a precizat regizorul britanic.

"Trainspotting" a fost realizat, in 1996, dupa cartea cu acelasi nume scrisa de Irvine Welsh si le-a adus celebritatea actorilor din rolurile principale, Ewan McGregor, Robert Carlyle si Johnny Lee Miller. Filmul a fost nominalizat la Oscar si a primit trei premii BAFTA, pentru cel mai bun scenariu, cel mai bun actor si cel mai bun film feature.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.