Printul Harry ar fi perfect in rolul lui James Bond, pentru ca are toate calitatile unui agent secret, a declarat actorul britanic Daniel Craig, interpretul lui Bond in ultimele doua filme din serie, informeaza NewsIn.

"Cred ca Printul Harry ar fi un fantastic James Bond. Este curtenitor si putin dur. Este imprevizibil, la fel ca Bond", a declarat Daniel Craig, dupa ce l-a intalnit pe Harry pe covorul rosu, la premiera din Anglia a celui mai nou film din serie, "Quantum of Solace".

Harry, fiul mai mic al Printului Charles din casatoria cu Diana, nu a facut niciun comentariu vizavi de afirmatiile lui Craig.

"James Bond" este una dintre cele mai populare serii de filme de actiune din istorie. In rolul celebrului agent 007 au jucat, printre altii, Sean Connery, Roger Moore si Pierce Brosnan, iar cel mai nou film din serie, "Quantum of Solace", a inregistrat incasari de peste 70 milioane de dolari numai in SUA si Canada.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.