Dupa concertul pe care il vor sustine la sfarsitul acestei saptamani, la Sala Palatului, cei doi membri Koop, Oscar si Magnus, alaturi de intreaga orchestra care-i va insoti pe scena, vor participa la o petrecere in Gaia Boutique Club, afterparty planuit special de catre Koop pentru fanii din Romania

Concertul din Bucuresti reprezinta ultimul spectactacol din acest turneu al trupei, inainte de a intra in studio pentru a inregistra un nou album. Oscar si Magnus si-au dorit sa marcheze intr-un mod deosebit acest moment, cu atat mai mult cu cat cat cei doi au declarat recent ca in cazul in care nu vor gasi inspiratie pentru noul material, acesta ar putea fi chiar ultimul concert din cariera Koop.

Fanii Koop care isi doresc sa petreaca duminica seara in Gaia Boutique Club, alaturi de membrii trupei, trebuie sa acceseze www.myspace.com/koop si sa lase un mesaj pentru Oscar si Magnus, prin care sa-i convinga ca ei sunt cei care merita sa fie invitati la afterparty. Mesajul trebuie sa contina numele destinatarului, precum si numerele locurilor ocupate in Sala Palatului la concertul Koop, deoarece numai posesorii de bilete vor putea avea ocazia sa participe la aceasta petrecere.

Koop va concerta la Bucuresti duminica aceasta, pe 23 noiembrie, in cadrul „Fusion Studio Weekend”, un proiect muzical inedit prezentat de Romtelecom Clicknet.

Biletele sunt disponibile la diferite categorii de pret, in functie de pozitia in sala - 60, 85, 110 si 140 de lei - mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.