Povestea lui Pinocchio va fi ecranizata, in varianta horror, de regizorul spaniol Guillermo Del Toro, cunoscut in special pentru filmele "Hellboy" si "Pan's Labirinth", informeaza NewsIn.

Pentru a realiza noul "Pinocchio", Del Toro (44 de ani) s-a asociat cu creatorii serialului "Muppets", de la compania Jim Henson.

Scenariul filmului nu a fost definitivat, insa va fi bazat pe o adaptare a povestii lui Carlo Collodi, realizata de Gris Grimly. In varianta horror a binecunoscutei povesti pentru copii, mesterul Gepetto va descoperi ca papusica din lemn pe care a faurit-o este, de fapt, un baietel pus pe farse deloc cuminti. Filmul va fi gata, cel mai devreme, in 2011.

"Imi place adaptarea lui Gris. Este mai infricosatoare decat povestea originala si, in unele momente, chiar da fiori pe sira spinarii", spune regizorul.

Tot Guillermo Del Toro va regiza, dupa 2011, filmele "The Hobbit", care vor completa seria "Stapanul inelelor" prezentand intamplari de dinaintea celor din "Stapanul inelelor", dupa cum informeaza International Movie Data Base.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.