Dupa zece ani in care ne-a dat posibilitatea de a vorbi cu vedetele preferate chiar in platourile MTV, Total Request Live (TRL) spune ADIO.

Printre vedetele care au luat parte la ultima editie TRL din Time Square au fost Christina Aguilera, Hilary Duff, Justin Timberlake, Kid Rock si Diddy, vedete care au inregistrat un record de 37 de aparitii in emisiune, scrie UsMagazine.

Show-ul final, gazduit de Carson Daly si Damien Fahey, a fost deschis de Beyonce care a interpretat ultimele single-uri "If I were a boy" si "Single Ladies". De asemenea cantareata a incantat publicul cu "Crazy in Love", hit ce a avut un success imens in 2003.

O alta aparitie senzationala a avut-o Travis Barker, care a acordat primul interviu dupa accidentul din Septembrie. "Incep sa ma simt mai bine cu fiecare zi ce trece. Am inceput sa cant din nou la tobe si m-am intors in studiou. Sunt foarte bucuros ca pot canta din nou", a declarat Travis prin satelit din Los Angeles.

Vedetele si-au adus aminte de momentele preferate de la TRL

"Literalmente am crescut cu ochii pe TRL. Primul episod a aparut cand aveam doar 8 ani iar la 14 ani am facut o excursie cu prietenii in New York si am luat parte la emisiune, ca si spectator…unde am vazut-o pe Hillay Duff",
isi aminteste Taylor Swiff.

Pentru JC Chasez, component NSYNC, "unul dintre cele mai ireale momente era multimea de afara. Aveai impresia ca cei mai multi se aflau in platou dar cele mai multe persoane erau afara".

Vanessa Minnillo, gazda emisiunii pentru mult timp, a spus ca nu poate alege doar un moment dar cu siguranta un episod iesit din comun a fost atunci cand l-a avut ca invitat pe Mark Wahlberg iar un fan nebun a vrut sa-l atace. Intrata in panica, Vanesa l-a tras pe Wahlberg in fata ei pentru a se apara.

Click aici pentru poze cu vedetele care au participat la ultima editie TRL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.