Viata lor amoroasa a umplut pagini intregi de tabloid, devenind un soi de bun public, scos la vnzare pe tarabe.

Viata lor amoroasa a umplut pagini intregi de tabloid, devenind un soi de bun public, scos la vânzare pe tarabe.

Ei au devenit, in consecinta, personaje mondene aducatoare de audienta, pentru ca nu au ezitat sa povesteasca, de-a fir-a-par, cum s-au certat, cum s-au injurat si s-au scuipat, cum s-au inselat sau cum s-au impacat apoi.

Din peisajul pestrit al celor mai spumoase scandaluri conjugale au ramas celebre câteva secvente: pliciul lui Prigoana, injuraturile Adrianei Bahmuteanu, poza Andreei Spataru trasa de par de Boschet, ochiul mov al Larisei Dragulescu sau fata plânsa de la OTV a Marianei Moculescu.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana sunt protagonistii celei mai lungi si incalcite telenovele mondene. Dincolo de profesiile lor, sunt celebri in primul rand pentru pasiunea pe care au investit-o in fiecare scandal ce le-a umbrit fericirea conjugala. Au inceput chiar in luna de miere, in Las Vegas, cand Prigoana ar fi lovit-o pe Bahmu.

Proaspata nevasta, Adriana a si bagat (primul) divort.

Au mai urmat inca trei despartiri legale si nenumarate altele fara vizita la tribunal. Nu a fost cearta care sa fi trecut necomentata de cei doi la televizor. Intr-o perioada, se prezentau pe rand la OTV ca sa-si spuna pasurile si mai mult decat atat, sa-si faca acuzatii reciproce intr-un limbaj de nereprodus. Am aflat ca Prigoana a batut-o pe Adriana cu pliciul de muste (ulterior, omul de afaceri a scos pe piata o carte de benzi desenate al carui personaj era el insusi, cu numele de „Pliciman”), apoi Bahmu ne-a spus ca Silviu a dat-o afara din casa in toiul noptii, ca inselat-o cu o angajata de-a lui, celebra Argentina...

Ultima data s-au certat in 2006 si s-au impacat chiar cand judecatorul le pronunta divortul! In prezent, par mai fericiti decat pe vremea cand erau legati de certificatul de casatorie. Au o frumusete de baiat, Maximus Mihai, si spun ca isi mai doresc neaparat o fetita.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.