Dupa ce l-a adoptat pe David, in varsta de 3 ani, din Malawi, Madonna a devenit foarte apropiata de aceasta tara.

Cantareata a facut apel la fani, sa o ajute sa stanga banii necesari pentru a construi o scoala de fete in Malway, prin intermediul unui clip video lansat pe site-ul personal. "In Africa doar putine fete sunt incurajate sau li se permite sa mearga la scoala, asa ca dupa ce am petrecut destul timp acolo am realizat ca una din caile prin care le-as putea ajuta ar fi sa construiesc o scoala pentru fete", a declarat celebra cantareata.

"V-as fi foarte recunoscatoare daca v-ati implica in acest poiect si daca m-ati ajuta cu orice fel de donatii, fie ca vizitati site-ul sau cititi de progresele pe care le facem….O sa apreciez orice ajutor pe care ni-l veti oferi", a continuat Madonna, potrivit UsMagazine

O alta vedeta care s-a implicat in dezvoltarea academica a Africii, este Oprah Winfrey, care in luna inuarie a anului trecut, a construit o scoala de fete intr-un mic oras, Henley-on-Klip, situat la sud de Johannesburg in Africa de Sud.

"Scoala este un simbol al conducerii, reprezentand ceea ce este posibil pentru copii din Africa",
a declarat Oprah la deschiderea scolii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.