La mai putin de trei saptamani de la punerea in vanzare a biletelor pentru concertul Depeche Mode, zona din fata scenei, Gazon A, este aproape SOLD OUT.

Pe 16 mai 2009, legendara trupa va concerta in Parcul Izvor din capitala, in cadrul turneului mondial „Tour of the Universe 2009”.

Din momentul punerii in vanzare a biletelor pana in prezent, locurile din fata scenei aproape s-au epuizat, la acest moment fiind disponibile mai putin de 300 de bilete in acest sector, acestea putand fi comandate pe parcursul zilelor urmatoare de pe site-ul www.myticket.ro, la pretul de 190 lei. Celelalte categorii de bilete, respectiv 100, 120, si 360 lei (cele VIP) pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, si online, de pe myticket.ro.

Turneul din 2009 marcheaza aparitia celui de-al doisprezecelea album de studio si cel de-al 28-lea an din cariera Depeche Mode. De asemenea, „Tour of the Universe” va fi si primul turneu al trupei ce va include doar concerte de anvergura, pe stadioane, in 28 de orase, din 22 de tari. Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher se afla in prezent in studio, in New York, unde lucreaza la noul material ce urmeaza a fi lansat in luna aprilie a anului urmator.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.